Kvalitet

er et andet nøgleord

i vores virksomhed...

Spar penge på varmeregningen - skift til varmepumpe

Booking

Har du et gammelt oliefyr? Så kan du få tilskud, hvis du skifter til en varmepumpe. Vi kan hos Viborg VVS opsætte varmepumper fra flere forskellige producenter, har du derfor bestemte præferencer, kan vi imødekomme dine ønsker.


•  Luft-til-luft varmepumper

•  Luft-til-vand varmepumper

•  Jord-til-vand varmepumper


Installerer vi en varmepumpe hos dig, er dette en miljøvenlig løsning, som sammenlignet med elvarme eller oliefyr er langt billigere i drift.


Isoler huset og få det optimale ud af varmepumpen

En varmepumpe kan bruges i alle huse, det er dog vigtigt, hvis varmepumpen skal fungere som primær opvarmningskilde, at huset er velisoleret. Er huset ikke isoleret ordentligt, vil anlægget køre ustabilt og dette kan påvirker dets levetid.


Varmepumpen er på størrelse med et køleskab, så har du en plads i bryggerset eller i kælderen vil dette være optimalt. Der er dog forskel på de forskellige typer anlæg, eksempelvis sidder størstedelen af varmepumpen udenfor ved et luft-til-luft anlæg.


Vil du høre mere om dine muligheder?

Med mere end 30 års erfaring inden for VVS branchen, har vi den fornødne viden til at rådgive dig i de mest holdbare og kvalitetsrige løsninger. Vi giver altid en kyndig og professionel rådgivning inden, så du kender til dine muligheder.


Vi har adresse i Viborg men servicerer i store dele af Danmark, lige fra Silkeborg, Herning til Skive.

Viborg VVS ApS

 

cvr. 35 83 13 98

info@viborgvvs.dk

Fabrikvej 16

8800 Viborg

tlf.

mobil

86 62 20 20

26 75 14 90